21 Ιουν 2013

Decoupage σε μπουκάλι


Επιτέλους ήρθε και η Παρασκευή...Λατρεύω σαβ/κο παρόλο που εδώ και χρόνια δυστυχώς δεν εργάζομαι.Δεν εργάζομαι για κάποιον εργοδότη τουλάχιστον,γιατί εάν με ρωτήσετε ,έχω αναθεωρήσει κατά πολύ την άποψη που είχα για τα οικιακά....χαχαχαχα!!!!Με λίγα λόγια θα προτιμούσα να δούλευα..!!!!!
Ευτυχώς που ανακάλυψα το decoupage (αν και αρχάρια πολύ ακόμη) και γεμίζω το χρόνο μου ευχάριστα....


Σήμερα θα σας δείξω την απόπειρα μου σε μπουκάλι....Καλά στο πρώτο που έκανα,χάθηκα,δεν ήξερα πως να κάνω πράξη έστω και αυτά τα λίγα που είδα στο internet.......Νομίζω ότι στο επόμενο τα πήγα λίγο καλύτερα....ή έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον!!!!!!

Αυτό είναι το πρώτο μπουκάλι που έκανα,το οποίο αφού το πέρασα με κρακελε ενός συστατικού,στη συνέχεια έκανα decoupage αυτά τα όμορφα φυλλαράκια ...

 

Συνεχίζω με το επόμενο μπουκάλι,αυτή τη φορά με τριαντάφυλλα,νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω πιο ρομαντικό αλλά εκείνη τη στιγμή έτσι μου βγήκε....Κάνοντας και μαθαίνοντας χαχαχαχα !!!!!





Κι αυτό είναι το τελευταίο για σήμερα,σε vintage στυλ.
Ένα αγγελάκι σε μπουκάλι !!!


Τέλος για σήμερα,ελπίζω να μη σας κούρασα...Καλό σαβ/κο να έχουμε και καλή ξεκούραση εύχομαι σε όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη !!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου