21 Ιουν 2013

Decoupage σε μπουκάλι


Επιτέλους ήρθε και η Παρασκευή...Λατρεύω σαβ/κο παρόλο που εδώ και χρόνια δυστυχώς δεν εργάζομαι.Δεν εργάζομαι για κάποιον εργοδότη τουλάχιστον,γιατί εάν με ρωτήσετε ,έχω αναθεωρήσει κατά πολύ την άποψη που είχα για τα οικιακά....χαχαχαχα!!!!Με λίγα λόγια θα προτιμούσα να δούλευα..!!!!!
Ευτυχώς που ανακάλυψα το decoupage (αν και αρχάρια πολύ ακόμη) και γεμίζω το χρόνο μου ευχάριστα....


Σήμερα θα σας δείξω την απόπειρα μου σε μπουκάλι....Καλά στο πρώτο που έκανα,χάθηκα,δεν ήξερα πως να κάνω πράξη έστω και αυτά τα λίγα που είδα στο internet.......Νομίζω ότι στο επόμενο τα πήγα λίγο καλύτερα....ή έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον!!!!!!

Αυτό είναι το πρώτο μπουκάλι που έκανα,το οποίο αφού το πέρασα με κρακελε ενός συστατικού,στη συνέχεια έκανα decoupage αυτά τα όμορφα φυλλαράκια ...

 

Συνεχίζω με το επόμενο μπουκάλι,αυτή τη φορά με τριαντάφυλλα,νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω πιο ρομαντικό αλλά εκείνη τη στιγμή έτσι μου βγήκε....Κάνοντας και μαθαίνοντας χαχαχαχα !!!!!





Κι αυτό είναι το τελευταίο για σήμερα,σε vintage στυλ.
Ένα αγγελάκι σε μπουκάλι !!!


Τέλος για σήμερα,ελπίζω να μη σας κούρασα...Καλό σαβ/κο να έχουμε και καλή ξεκούραση εύχομαι σε όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη !!!!


 

10 Ιουν 2013

Decoupage σε ξύλινο κουτι


Καλή εβδομάδα να έχουμε αν και για εμένα ξεκίνησε πολύ στραβά...Και το είχα το προαίσθημα από το πρωί,τι να πω ότι δε το είχα;
Τέλος πάντων ας το ξεπεράσω μήπως με ξεπεράσει κι αυτό.....
Πρόσφατα έκανα ένα κουτί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως επιθυμεί ο καθένας...
Προσωπικά ακόμη δεν έχω βρει τη χρήση του αλλά θα γίνει κι αυτό !!!!




Δε ξέρω γιατί, αλλά το αγαπώ αυτό το κουτί !!!!Μη γελάτε...Δε μπορώ να πω ότι με κούρασε σαν κατασκευή,γι αυτό και δε ξέρω το λόγο της αδυναμίας μου προς αυτό !!!



Έχω κι άλλα να σας δείξω αλλά ακόμη δεν έχω περάσει τις φωτογραφίες στον υπολογιστή(αυτή η αναβλητικότητα μου μερικές φορές)...Θα γίνει κι αυτό !!! 
Για την ώρα σας χαιρετώ και σας εύχομαι και πάλι καλή εβδομάδα (όχι σαν τη δική μου εεε;;;).Φιλιά πολλά !!!!!